Årsmöte med träff på Tingsryds Resort den 12-14 maj 2023 

Vi ankom till Tingsryd den 11 maj vid 13 tiden. Det var en vagn kommen sedan kom det två till så vi var fyra vagnar första dagen. Vädret var underbart. På fredag så anlände resten av deltagarna. Ulf anlände vid 17 tiden på kvällen. Vi samlades utanför vagnar och fick en trevlig början på kvällen. När det blev lite svalare ute så flyttade vi in i lokalen som vi har hela helgen. Ulf tog fram sin gitarr och det blev fin musik som vanligt. 

Lördag började vi med att inviga träffen och hissa flaggan kl 09,45 sedan kl 10.00 så var det tid för årsmöte. Det var 23 röstberättigad i lokalen sedan var Monika och Lillemor med via länk. 

Mötet genomfördes utan några problem. Det blev en ny kassör samt en ny Revisor. 

Efter årsmötet så var det ett konstitution för styrelsen. 

Det bjöds på skaffa och fralla innan det var tid för ett medlemsmöte. 

Medlemsmöte genomfördes ganska fort. Det var nästan samma frågor som diskuterades på årsmötet som kommer upp igen. Nu meddelade Ordförande att han sitter endast kvar ett år till. Nu måste alla hjälpa valberedningen att hitta en ny ordförande. 

När alla möten var avslutade så skrev man ut protokollen så dom blev klara fort. Nu skall man bara till banken och ordna med behörigheter a för den nya kassören. 

På kvällen vid 18.00 tiden så samlades vi i restaurangen för en gemensam måltid. Efter maten så spelar Ulf musik fram till 21.30 då vi flyttar ner i lokalen fram till 24.00 

Sammantaget så blev det en mycket bra träff. Jag vill tacka alla som var med denna gången även om det vart stora ändringar när det gäller tiden. Till nästa årsmöte 2024 så är lokalen bokad reda nu. 

Tack för en trevlig helg. 
Sven Matsson