Hej alla Polare

Nu är vi inne i maj månad, jag hoppas på att värmen stannar nu. Det har nu gått en månad sedan jag blev vald till ordförande i Polar Club Syd spännande och mycket att sätta sig in i. Men jag har en rutinerad styrelse med mycket kunskaper, vi skall göra det tillsammans. Mitt måtto är Ensam är inte stark. Det är en ledstjärna och ett ordspråk som jag ofta återkommer till. Grunden för engagemang i en förening har väl just detta ordspråk som sin starkaste metafor och drivkraft – för vad vore vi utan varandra?

Påsk träffen var fantastisk, mycket god mat och trevlig underhållning som Tingsryds Resort levererade. Vi var 10 Vagnar som trotsade kylan. Några kom till mötena. Det var fyra intensiva dagar med tipspromenad, musikquiz och fin gemenskap. Vi har flera träffar som kommer under året.  Du ta ett varv i webb shopen där finns en hel del att välja på. Hemsidan kommer att under året att uppdateras men vi skyndar långsamt. Nu hoppas jag att alla får en riktigt sjön sommar och många tillfälle i Polaren!

Slutligen ett litet upprop! 

 Har ni några idéer, tankar eller frågor om  Polar Club Syds verksamhet, är du alltid välkommen att höra av dig till mig.  goran.polarclubsyd@gmail.com    

Min fråga till er. Hur vill just du ha våra träffar? Hur långt är du beredd att köra?

Vill att ni svarar på hemsidan, under fliken kontakt—vad tycker du? Ni kan vara anonyma. Jag hoppas vi ses på någon av våra träffar under året.                                                                      

Tillsammans tar vi Polar Club Syd framåt!    Göran Gustafson ordförande.