Rapport från Elmia 2022.
Vi som arbetade träffades den 2 sep på Lovsjöbadens camping för att gemensamt den 3 sep köra in till Elmia kl 10,00. När vi anlände till Elmia området så ställde vi upp våra vagnar och tog en liten fika. Sedan så började vi med att tvätta in 14 vagnar för det saknades 3 stycken. Det var bara herrarna som arbetade. Damerna hjälpte Charlotte och Keld med att laga Dansk fläskstek med tillbehör som vi fick på kvällen. Det bjöds på vin och öl samt en Jäger och Whisky om man ville ha.

Söndag. Nu var det tid att ta in vagnarna i hallen. Det arbetet pågick fram till onsdag. Vagnarna städades och man torkade så att dom var rena till mässan. På kvällarna ordnade vi gemensamma måltider som ingick i våra omkostnader. När det blev onsdag så städade vi bara på kväll eller morgon. Det arbetet delade vi med Solifer fram till söndag.

Torsdag. Nu var det tid för en gemensam måltid i Polar byn. Det bjöds på kassler, potatissallad, halv tomat och bröd. Det var mycket gott. Men dom åt dåligt så det var mat över till fredag, maten fick dom hämta i husvagnen hos mig mellan kl 12,00 och 14,00. Det var mycket omtyckt av all i byn.

Om man ser på arbetet i Polar montern så var det inte mycket som vi skulle göra. Det skulle vara en digital monter detta året som jag fick besked om. Jag såg ingen digital monter det enda var att det var inget folk i montern emellan åt.

Lördag. På kvällen så gick vi som har arbetat ut och tog en gemensam måltid med en öl eller ett glas vin till maten. Med detta så vill dom som har arbetat detta året tacka alla som var i Polar byn för en trevlig mässa.