kampeslgo

polar

dackbytarnalgo

stenrosetlgo

husvexpolgo

lodde-husvagnar

backamo

kamalgo

svetaltlgo

wima

hensonslgo

tingsrydlgo

Det var en träff med Årsmöte. 4 vagnar var med från Fredag till Söndag.

Fredags kväll samlades vi i lokalen och fick en trevlig kväll tillsammans.

Lördag var det tid för Årsmöte. Där tog ordförande upp brevet som en i valberedningen har sänt ut till medlemmar i klubben. Det var 17 personer på mötet, så det är några som bestämmer vad som skall  gälla för alla. Årsmötet är det högsta beslutande organ i klubben och det är där som man kan säga och rösta på det man tycker är bäst för alla.

Det var några poster som skulle tillsättas, men en i valberedningen tog tillbaka det som var nominerat. Personerna i fråga hade inte fått något besked. Medlemmarna ordnade detta genom att de kom med förslag. Det blev en ny kassör,  en suppleant, samt en ny revisor. Det var en i valberedningen som avgick med omedelbar verkan innan årsmötet. Då gick en medlem in på den vakanta platsen. Det saknas en på 3 år i valberedningen.

Jag som ordförande vill tacka Sven Nilsson och Arne Olsson för ett gott arbete för klubben. Arne Olsson lämnar sitt uppdrag men Sven Nilsson fortsätter.

Efter mötet så bjöds det på lite mat som man bestämde året innan att man skulle göra.

PÅ kvällen så var det en gemensam måltid för dom som var kavar till på söndag för självkostnads pris.

Det finns många finna vänner i klubben som vill ordna någon form av träffar. Vad kan medlemmarna göra för att hjälpa dem. Jo, kom på träffarna så blir det roligare. Detta året är fullbokat med träffar men det kommer nya träffar nästa år.

Nästa år kommer Årsmötet att ligga vid en camping så att det blir en träff med möte.

 

 

Kategorier